Butiker som säljer byggvaror

Det finns många företag som säljer byggvaror. Vissa är endast verksamma i fysiska butiker, en del andra endast online. Vissa större kedjor har både en e-handel och fysiska butiker så då finns en lite ökad flexibilitet för hur man vill handla. Enligt vår mening finns det dock en del för- och nackdelar med e-handel. Man går miste om den personliga kontakten som man kan få hos fysiska butiker, men det kan å andra sidan bli smidigare och billigare att handla online. Byggvaror har ju en tendens att vara stora och otympliga, och då är det inte helt fel att få sin beställning hemlevererad istället för att kanske krångla med ett släp.

Här tänkte vi lista lite alternativ som du kan kolla igenom när du ska handla byggvaror. Så småningom ska vi även försöka tipsa om lite mer lokala alternativ, men just nu är fokus på e-handlare. Vi försöker samla in produkter från dessa e-handlare direkt här på hemsidan så att du ska kunna se utbud och priser här, men det kan också löna sig att besöka deras hemsidor för att se det fullständiga utbudet och eventuella kampanjer.

Bauhaus

Bauhaus är en tysk kedja med butiker i flera städer i Sverige. Du kan även beställa varor online.

Beijer Bygg:
Beijer Bygg är en stor kedja med varuhus över hela landet. De har även en e-handel där du kan beställa dina byggvaror.

Bolist

Buildor
Buildor är en e-handel som ägs av Byggmax-gruppen.

Bygghemma

Byggmax
Byggmax är en otroligt stor kedja som dessutom är börsnoterade. De har butiker över större delen av Sverige och en stor e-handel.

Bygg-Ole

Derome Byggvaror

Hemfint
Hemfint säljer deras produkter uteslutande online. De har ett stort utbud som växer hela tiden. Hemfint har bra priser och köpvillkor.

Jemfix

Skånska Byggvaror
Skånska Byggvaror är ännu en stor kedja som numera ägs av Byggmax-gruppen. De har både fysiska butiker och försäljning online.

Västkuststugan

Woody

XL Bygg