Om oss

Byggvaror.nu är en informations- och jämförelsesajt som uteslutande handlar om Byggvaror och produkter som är relevanta vid renovering hemma. Vår målsättning är att Byggvaror.nu ska vara en hemsida där man kan hitta information om olika produkter och samtidigt hitta bästa tänkbara priset.

Hur fungerar Byggvaror.nu?

Först och främst letar vi upp pålitliga e-handlare som säljer relevanta produkter. Därefter importerar vi produktinformation och prisinformation från respektive e-handlare och presenterar produkterna på ett översiktligt sett på vår hemsida. Vissa produkter kompletterar vi med mer information om vi har egna erfarenheter eller ser att många köpare har uttryckt vissa åsikter om en produkt.

Varför ska du använda Byggvaror.nu?

Vår målsättning är att göra saker och ting enklare för dig. Om du letar efter en ny slagport så ska inte du behöva besöka varje e-handlare som kan tänkas ha slagportar i sin butik, utan du ska kunna se och jämföra slagportar direkt på Byggvaror.nu. Vi listar också informationen om produktens egenskaper och i största möjliga mån information om gällande garantier osv.

Hur tjänar Byggvaror.nu pengar?

Byggvaror.nu är en tjänst som innehåller affiliatelänkar där vi får betalt för försäljning som genereras från hemsidan. Detta innebär inga nackdelar för dig som besökare, utan hemsidan är gratis för användare. Vi får endast betalt om du klickar dig vidare till en återförsäljare och genomför ett köp. Affiliateavtalen påverkar inte vilken information som publiceras om olika återförsäljare och produkter.

Ibland säljer vi även reklamplatser på hemsidan som baseras på antalet sidvisningar. Dessa annonser är tydligt utmärkta och följer gällande regler.

Vilka driver Byggvaror.nu?

Byggvaror.nu ägs och drivs av JV Onlinemarknadsföring AB med kontor på Ringvägen 100, 9 tr, 118 60 Stockholm. Du kan kontakta oss via kontaktformuläret nedan om du har frågor eller feedback.